Home / Актуелности / Србија / Добитник признања СпортНет 2018: Бојан Ћећез – најбољи спортски лекар године

Добитник признања СпортНет 2018: Бојан Ћећез – најбољи спортски лекар године

 

Добитници признања СпортНет 2018 “ Спорт & медицина- офтал ц“: Бојан Ћећез (лекар), Даворка Леони (психолог), Телевизија Здравље, Др Марија Анђелковић ( удружење за медицину спорта Србије).
Др Бојан Ћећез, специјалиста спортске медицине, рођен је 12.7.1978. године. Медицински факултет завршио је у Новом Саду, док је специјалистичке студије из спортске медицине завршио на Медицинском факултету у Београду.

 

 

Вишегодишњом сарадњом са домаћим спортским клубовима стекао је огромно искуство у раду са спортистима. Сарађивао је са KK Партизан као лекар првог тима са којима је освајао велики број шампионских титула, како у домаћем тако и у регионалном првенству. Остварио је веома успешну сарадњу са ФK Барселона где је радио на тестирању свих играча из првог тима. Веома је цењен и ангажован као стручни консултант у бројним спортским клубовима како у Србији тако и у иностранству.

Своје велико знање и искуство је искористио да оснује специјалистичку ординацију за спортску медицину Про Вита Спорт Медицо.

 

 

 

About admin

Check Also

Moja „slatka“ priča – Dragana Golubović, 22

Pozdrav, ja sam Dragana i imam 22 godine. U slatkom svetu sam 18 meseci. Imam …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *