Home / Удруженја Коњичана / Удружење Kоњичана Републике Српске / ПОЗИВ ЗА СВЕ СРБЕ ИЗ КОЊИЦА КОЈИ ЖИВЕ ВАН БИХ

ПОЗИВ ЗА СВЕ СРБЕ ИЗ КОЊИЦА КОЈИ ЖИВЕ ВАН БИХ


Поштовани српски народе
из Коњица, драга браћо и сестре,

Позивамо све Србе из Коњица, који живе ван БиХ, да се региструјете за локалне изборе у БиХ који ће се одржати 15. новембра 2020.године, и да искористите своје демократско право и свој глас дате опстанку српског народа у Коњицу, како би смо по први пут у Коњицу изабрали српског представника односно вијећника у општини Коњиц.


 

Изабрани представник српског народа из Коњица ће нам бити свима на располагању и свима од користи, а посебно Српској православној црквеној општини Коњиц и  преосталом српском народу из Коњица који је остао на свом огњишту.

Крајњи рок за регистрацију је 01.09.2020.године, а сва упутства и обрасце ће те наћи на страници izbori.ba (образац ПРП – 1, за оне који се први пут пријављују и ПРП – 2, за оне који су већ гласали из иностранства).

Молимо вас да, са садржином овог апела, упознате и своје пријатеље, родбину односно све Србе из Коњица који се налазе у иностранству.

За све детаљније информације, питања и нејасноће се можете обратити Удружењу Коњичана Републике Српске, путем маила udruzenjekonjicanars3@gmail.com, fb профилаУдружења или на телефоне чланова Удружења.

Удружење Коњичана Републике Српске                                    СПЦО Коњиц

About admin

Check Also

Обиљежен дан страдања Срба из Kоњица

ГАЦKО, KОЊИЦ – Срби из Kоњица, који су током протеклог рата избјегли на простор источне …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *