Home / О Коњицу / Насељлја / Брадина / Акција за изградњу Надстрешнице са кухињом у дворишту код цркве Вазнесења Христовог у Брадини

Акција за изградњу Надстрешнице са кухињом у дворишту код цркве Вазнесења Христовог у Брадини

 

 

Поштовани пријатељи, након обнове Храма Вазнесења Господњег и изградње споменика Убијеним и настрадалим у Брадини, покренули смо акцију за изградњу Надстрешнице са мокрим чвофром и кухињом. Овај објекат ће бити изграђен у дворишту код цркве Вазнесења Христовог у Брадини. Ми се годинама окупљамо код цркве и споменика, а до сада су нам у сусрет излалзили припадници Оружаних Снага БиХ из касарне у Билеће сатављајући нам на располагање шатор и све друго што нам је било потребно да обиљежимо значајне датуме на достојан начин. Обзирома на велчину овог објекта и специфичне услове изградње предвиђене у главном пројекту, цијена изградње објекта према предмјеру из пројекта кошта ће око 135.000,00 КМ (70.000 Евра).
Након прибављања свих потребних сагласности и дозвола и Благослова од Епископа ЗХиП г. Димитрија започели смо изградњу овог веома корисног објекта .

 

 
Прилог за израда Идејног и Главног пројекта, Урбанистичку сагласност и Грађевинску дозволу приложијо је Драган Ђорђић Вали у износу од 1.700 Евра.
Прилоге су дали и пројектант Џенан Џено Ковачић 200 Евра и Фадил Спиљак ископе темеља и припрему терена у износу око 2.000 Евра.
Акцију за прикупљање прилогау САД покренуо је Милан Ђорђић и до сада је прикупљено око 11.000 $ , а резултате ове акције можете пратити на линку www.gofundme.com/crkvena-sala-u-bradini-church-hall-in-brad… .
Позивамо вас да својим прилозима помогнете изградњу овог објекта.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Милан Бужанин 

About admin

Check Also

За Даниелу !!!

    Драги пријатељи, позивамо вас, уколико сте у могућности, да финансијски помогнете наставак лијечења …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *