Home / Aktuelnosti / Republika Srpska / Miodrag Todorović Mišo danas donira bubreg rodici Milijani Ćećez

Miodrag Todorović Mišo danas donira bubreg rodici Milijani Ćećez

Miodrag Todorović Mišo danas donira bubreg rodici Milijani zbog koje se odrekao i plate da bi joj mogao biti donor

Milijana Ćećez iz Višegrada danas u francuskom Univerzitetsko-kliničkom centru u Grenoble-u, u bolnici „Michallon“, pod vodstvom najboljeg francuskog tima ljekara na čelu sa prof. dr. Lionelom Rostaingom, odlazi na transplantaciju bubrega.

Nakon dvije godine dijaliza i borbe, Milijanin prvi rođak Miodrag Todorović Mišo odlučio se biti joj donor. Rasli su jedno uz drugo i bili čitav život tu jedno za drugog. Mišin čin, je čin ljubavi pred kojim možete samo mirno da stojite, a najveću radost pričinit ćemu povratak Milijane kćerki Milici koju je jako dugo čekala u životu.

 

Mišo je obavio sve potrebne medicinske pretrage u Francuskoj nakon kojih je ustanovljeno da može biit donor bubrega Milijani, a početkom februara prošao je i Etički komitet u Lyonu i dobio finalno odbrenje francuskog građanskog suda u Grenoble-u za ovu transplantaciju različitih krvnih grupa.

Mišo se donoseći ovu odluku odrekao na nekoliko mjeseci i dugogodišnjeg rada u inostranstvu i plate jer mu je spašavanje života rodice puno veća misija od bilo čega drugog.

Do kraja dana čekamo i prve vijesti naših koordinatora s terena, a više o svemu svakako u sutrašnjem izdanju „Udri muški“.

Sretno Milijana, sretno Miodrag i „Never Give Up“!

misoimilijanaUM

MisoUM

MilijanaUM

udrimuski.ba

About admin

Check Also

Стручна помоћ грађанима за регистрацију непокретности у ФБиХ

Одлуком Владе Републике Српске 24. априла ове године потписан је Протокол о сарадњи између Министарства …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *