Home / Aktuelnosti / Republika Srpska / Miodrag Todorović Mišo danas donira bubreg rodici Milijani Ćećez

Miodrag Todorović Mišo danas donira bubreg rodici Milijani Ćećez

Miodrag Todorović Mišo danas donira bubreg rodici Milijani zbog koje se odrekao i plate da bi joj mogao biti donor

Milijana Ćećez iz Višegrada danas u francuskom Univerzitetsko-kliničkom centru u Grenoble-u, u bolnici „Michallon“, pod vodstvom najboljeg francuskog tima ljekara na čelu sa prof. dr. Lionelom Rostaingom, odlazi na transplantaciju bubrega.

Nakon dvije godine dijaliza i borbe, Milijanin prvi rođak Miodrag Todorović Mišo odlučio se biti joj donor. Rasli su jedno uz drugo i bili čitav život tu jedno za drugog. Mišin čin, je čin ljubavi pred kojim možete samo mirno da stojite, a najveću radost pričinit ćemu povratak Milijane kćerki Milici koju je jako dugo čekala u životu.

 

Mišo je obavio sve potrebne medicinske pretrage u Francuskoj nakon kojih je ustanovljeno da može biit donor bubrega Milijani, a početkom februara prošao je i Etički komitet u Lyonu i dobio finalno odbrenje francuskog građanskog suda u Grenoble-u za ovu transplantaciju različitih krvnih grupa.

Mišo se donoseći ovu odluku odrekao na nekoliko mjeseci i dugogodišnjeg rada u inostranstvu i plate jer mu je spašavanje života rodice puno veća misija od bilo čega drugog.

Do kraja dana čekamo i prve vijesti naših koordinatora s terena, a više o svemu svakako u sutrašnjem izdanju „Udri muški“.

Sretno Milijana, sretno Miodrag i „Never Give Up“!

misoimilijanaUM

MisoUM

MilijanaUM

udrimuski.ba

About admin

Check Also

KONJIČANI NA GATAČKOM SPOMEN OBILJEŽJU SVOJIH STRADALNIKA

KONJIČANI NA GATAČKOM SPOMEN OBILJEŽJU SVOJIH STRADALNIKA    Nakon sinošnjeg skupa Udruženja Konjičana RS u …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *