Home / Актуелности / Србија / Брачни пар Драго и Јела Ђурић погинули у тешкој несрећи на путу Меленци – Зрењанин

Брачни пар Драго и Јела Ђурић погинули у тешкој несрећи на путу Меленци – Зрењанин

 

БРАЧНИ пар Ђурић, педесетчетворогодишњи Драго и његова три године млађа супруга Јела из села Меленци, трагично су изгубили животе у тешкој саобраћајној несрећи, која се догодила јутрос 13. новембра у раним јутарњим часовима, у 5.10 х, како је саопштила зрењанинска полиција.

Мада званичних информација везаних за ову тешку саобраћајну несрећу још увек нема, према неким незваничним подацима, на аутомобил марке „опел“ којим је управљао Драго Ђурић и који се кретао из правца Меленаца према Зрењанину, налетео је великом брзином сиви „рено“ из супротног смера, који је прешао на другу страну коловоза и у пуној брзини готово смрскао возило у којем су били супружници Ђурић, иначе пореклом из Коњица, из Босне и Херцеговине, који су се, у избегличком таласу деведесетих, из Славоније, где су били привремено, населили у банатском селу Меленци.

 

 

– Како чујем, Драго, који је био способан човек, мајстор свох заната, електричар, зидар, са супругом Јелом кренуо је раном зором у манастир Тумане, а планирали су да посете и ћерку Милицу, која живи и ради у Новом Саду – прича комшија из Новосељачке улице у Меленцима, или Криве Буџе, како популарно зову овај део села.

– Драго је био весељак, пун живота, вредан и увек ту за пријатеље, супруга Јела, мирна повучена жена, која је предано водила бригу о породици и нарочито ћерки јединици – додаје старији мештанин села Меленци, који је, баш као и бројни окупљени у центру мештани, у чуду шта се све и колико често трагедије дешавају у овом, некада мирном и питомом банатском селу.

Саобраћај у правцу Меленци – Зрењанин, био је у прекиду неколико сати након тешке саобраћајке, а возило опел, тј. његови остаци, возилом шлеп службе, уклоњени су са десне стране коловоза из правца Меленаца.

Фото: Б.Г.

– Нису имали никакве шансе, на лицу места су погинули, аутомобил је потпуно смрскан, а шта се и како догодило заиста не знам – додаје још један становник Меленаца, уз напомену да је у несрећи учествовало и треће возило.

У интересу даље истраге, имена осталих актера тешке саобраћајне несреће, нису саопштена.

 

/www.novosti.rs/

About admin

Check Also

ОТИМАЧИНУ ПРИЈАВИЛО 3.245 СРБА: ШТА је показала акција о информисању српског народа о промени катастарских књига у ФБиХ

    ВЛАДЕ Републике Српске и Србије наставиће и наредне године заједничку акцију информисања Срба …

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *